Trupa de teatru „Dan Alecsandrescu” vă invită la un nou spectacol - Știrile zilei – 26 septembrie • Roman FM - 106.6 MHz
Menu

Trupa de teatru „Dan Alecsandrescu” vă invită la un nou spectacol – Știrile zilei – 26 septembrie

Știrile zilei – 26 septembrie

Trupa de teatru „Dan Alecsandrescu” vă invită la un nou spectacol

Membrii trupei de teatru “Dan Alecsandrescu” vor participa, în acest sfârșit de săptămână, la festivalul de teatru de la Medgidia, cu o nouă piesă ce va fi prezentată și publicului romașcan. Astfel, pe 1 octombrie, de la ora 18, sunteți invitați să vizionați gratuit – ca întotdeauna – piesa „Te rog salvează-mă!”, în sala de festivități a Cercului Militar din Roman. Piesa include intrigi, gelozie, trădare și secrete ca în telenovele și va deschide noul sezon teatral. Intrarea publicului este și va fi mereu liberă!

Handbalistele romașcane au o perioadă de pregătire

Handbalistele de la CSM Roman beneficiază de o scurtă perioadă de pregătire deoarece, după etapa a IV-a, campionatul a fost întrerupt, Liga Florilor intrând într-o pauză de aproape două săptămâni; în această perioadă se desfășoară și programul de pregătire al Naționalei. De la CSM Roman, Anca Georgiana Polocoșer a fost convocată la lotul național. Următorul meci al handbalistelor romașcane va avea loc pe 4 octombrie, în deplasare, cu Handbal Club Zalău. Pe de altă parte, fotbaliștii de la CSM vor juca în deplasare vineri, 28 septembrie, de la ora 17, în compania celor de la CSM Râmnicu Sărat.

Mall-ul de la Roman se deschide pe 8 noiembrie

Deschiderea oficială a Mall-ului de la Roman urmează să aibă loc pe data de 8 noiembrie. În Mall vor funcționa peste 70 de spații comerciale și de alimentație publică, atât ale unor operatori economici locali, cât și ale unor companii cunoscute. Mall-ul nu va include și cinematograf. Unele spații sunt încă disponibile pentru închiriere. Magazinele vor fi dispuse pe un rând cu spațiu de promenadă în față și cu locuri de parcare pe toată lungimea sa. Ulterior, astfel de centre comerciale se vor deschide în Iași, Pitești, Târgoviște, Baia Mare, pe DN1 – la Balotești, precum și în Ploiești, Slobozia și Focșani.

Jumătate de tonă de carne a ars în magazia unui preot

O ladă frigorifică din magazia casei preotului comunității lipovenești din orașul Roman a luat foc marți seară. Pompierii au intervenit în timp util, dar cele 500 de kilograme de carne și de pește care încărcaseră la maxim lada frigorifică au ars în incendiu, alături de 15 kilograme de lumânări din ceară fabricate de preot în imobilul respectiv, o motocositoare și o mașină de cusut. Pompierii au reușit să salveze de flăcări 19 damigene pline cu vin. Cauza incendiului nu a fost aceea că preotul fabrica lumânări în magazia respectivă, ci supraîncărcarea lăzii frigorifice.

Atenție! metoda de înșelăciune „Accidentul” a căpătat o nouă formă în Neamț

O bătrână în vârstă de 73 de ani, din Neamț, a fost apelată pe telefonul fix de o femeie care s-a recomandat ca fiind funcționară la Casa de Asigurări de Sănătate și care i-a spus că trebuie să achite urgent coplata pentru o intervenție chirurgicală la care ar fi fost supusă fiica ei. Panicată, bătrâna a predat unui tânăr care a venit la domiciliul său nu mai puțin de 20.000 de lei pe care îi ținea în propria locuință. Apoi, femeia a luat legătura cu fiica sa, aflând că aceasta este sănătoasă. Bătrâna a sunat la Poliție să reclame că a fost păcălită prin această nouă formă a metodei de înșelăciune „Accidentul”. Un dosar penal a fost deschis de polițiști, dar autorii nu au fost încă identificați. Sunteți sfătuiți să nu oferiți bani niciunei persoane care vă apelează telefonic sub astfel de pretexte și să instruiți bătrânii despre această formă de înșelăciune – ei fiind în general victimele metodei „Accidentul”.

Categorii:   Știri

Comments