UPDATE Protestul transportatorilor la Roman • Roman FM - 106.6 MHz
Menu

UPDATE Protestul transportatorilor la Roman

Protestul transportatorilor la Roman: unii sunt în grevă, alții duc elevii și muncitorii acasă

Update ora 14:00: Greva transportatorilor s-a încheiat
Federația Transportatorilor a anunțat că greva încetează după intervenția conducerii comisiei de transporturi a Camerei Deputaților și că transporturile de persoane vor fi reluate în program normal. Ministrul transporturilor a fost chemat să explice ordinul de modificare a condițiilor de relicențiere a traseelor în transportul public interjudețean după ce transportatorii au intrat în grevă, sute de curse fiind afectate.

Atenție: transportatorii de persoane sunt în grevă. Cele mai multe dintre firmele de transport nu circulă astăzi. Unele firme de transport asigură, însă, cursele de retur pentru elevi și pentru muncitori.
Transportatorii de persoane au intrat în grevă generală, nemulțumiți fiind de prevederile unui proiect de Ordin al ministrului Transporturilor privind organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere. Greva generală afectează transportul local, județean și interjudețean. Cursele efectuate de firmele Bronson, Fya Trans, Piacor, Samitrans, Teisa, Pristyl, Transbus Codreanu sunt anulate. Firma Trans Mass este în grevă, dar ia în considerare asigurarea, astăzi, a curselor de retur pentru elevi și pentru muncitorii navetiști. Firmele Fidelis și Solelga vor asigura în această după-amiază cursele de retur pentru elevi și pentru muncitori, iar firma Cristur nu a intrat în grevă, efectuând cursele la aceleași ore ca de obicei.

Categorii:   Știri

Comments