Știrile zilei – 15 noiembrie • Roman FM - 106.6 MHz
Menu

Știrile zilei – 15 noiembrie

Urmează un weekend cu ninsori și vreme rece în județul Neamț

Meteorologii au emis o informare de vreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului la munte, precipitații slabe mixte în zonele joase de relief, valabilă până duminică, 18 noiembrie, la ora 12. Vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor. În zonele montane va ninge, iar în regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri și al nopții de vineri spre sâmbătă. De altfel, în zona înaltă a județului Neamț a nins deja de joi, iar drumarii au acționat cu două utilaje pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil, pe sectorul de drum dintre Târgu Neamț și Poiana Largului.

Elevii Colegiului Tehnic „Miron Costin” au discutat despre importanța alimentației sănătoase

Elevii Colegiului Tehnic „Miron Costin” au participat la o activitate denumită „Asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării pentru toți și la toate vârstele”. Aproximativ 100 de elevi au realizat diferite materiale și comparații între un stil de viață sănătos și unul nesănătos. Conform spuselor profesorilor, nutriția este medicina viitorului, iar alimentația sănătoasă este importantă pe întreg parcursul vieții.

Romașcanii sunt invitați la o consultare publică pe tema calității serviciilor oferite de furnizorul de apă

Până pe 15 decembrie romașcanii pot participa la o consultare publică ce are ca scop identificarea modului în care cetățenii orașului percep calitatea serviciilor oferite de operatorul de apă și canalizare ApaServ, precum și asupra oportunității transferării serviciilor de apă și canal către operatorul regional ApaVital Iași. Consultarea populară constă în completarea unui formular, ce se găsește la sediul asociațiilor de proprietari și care poate fi descărcat și de pe site-ul administrației locale. Romașcanii sunt întrebați dacă sunt mulțumiți de serviciile oferite de actualul operator și, respectiv, dacă doresc ca ApaVital Iaşi să devină operatorul de apă şi canalizare din municipiul Roman începând cu anul 2019.

Categorii:   Știri

Comments