Știrile zilei – 16 noiembrie • Roman FM - 106.6 MHz
Menu

Știrile zilei – 16 noiembrie

Lucrări de modernizare pe străzile din zona școlii „Vasile Alecsandri”

De luni încep lucrări de modernizare pe străzile CA Rosetti și Calistrat Hogaș, pe tronsonul cuprins între școala „Vasile Alecsandri” și strada Bogdan Dragoș, inclusiv lucrări de sistematizare a parcării din acea zonă. Proprietarii autoturismelor sunt rugați să identifice alte zone adiacente unde să-și lase mașinile. În zilele precedente, au fost realizate lucrări de modernizare pe străzile Tudor Vladimirescu, Ecaterina Teodoroiu, Păcii, Gheorghe Doja, Olteniei, Maramureș, Spiru Haret, Toma Stelian și Martir Cloșca.

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în următoarele zile pentru efectuarea unor lucrări în rețelele de distribuție

Pentru efectuarea unor lucrări la instalațiile de distribuție, furnizarea energiei electrice va fi întreruptă în mai multe localități din zona Romanului. Marți, între orele 9 și 17, nu va fi energie electrică în localitățile Izvoare și Băhnișoara din comuna Bahna. Miercuri, între orele 8.30 și 16.30, se întrerupe furnizarea energiei în localitatea Ghidion din comuna Stănița. Joi, între orele 9 și 13, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică în localitățile Moldoveni, Hociungi și Broșteni, iar între orele 13 și 17, nu va fi energie electrică în localitățile Trifești și Secuieni. Vineri, între orele 9 și 17, se oprește furnizarea energiei electrice în localitățile Băhnișoara și Izvoare.

Fostul primar al orașului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a fost eliberat din închisoare

Politicianul Gheorghe Ștefan, fostul primar al orașului Piatra Neamț, a fost eliberat din închisoare după ce a avut de executat o pedeapsă de 3 ani și 9 luni. Inițial, acestuia i-a fost respinsă cererea de eliberare condiționată, dar Gheorghe Ștefan a contestat hotărârea, primind câștig de cauză la Tribunalul Prahova. Fostul primar a fost condamnat pentru fapte de corupție, executând efectiv doar 140 de zile de închisoare.

Spitalul din Roman primește bani pentru dotări cu echipamente medicale

434.000 de lei vor fi oferiți din bugetul local Spitalului Municipal pentru achiziționarea unor echipamente medicale, ca urmare a unei decizii luate în acest sens de consilierii locali. Din acești bani, unitatea sanitară va cumpăra un turn de artroscopie, o lampă scialitică, o masă ginecologică, un microscop optic binocular și cinci holtere de monitorizare EKG. Aceasta este una dintre deciziile luate în Consiliul Local, alături de depunerea de către administrația locală a unui proiect de informatizare și de digitalizare a serviciilor instituției.

Categorii:   Știri

Comments