Paula Seling, Adda și Bere Gratis vor cânta la Roman de Revelion • Roman FM - 106.6 MHz
Menu

Paula Seling, Adda și Bere Gratis vor cânta la Roman de Revelion

Paula Seling, Adda și Bere Gratis vor cânta la Roman de Revelion

Reprezentanții administrației locale au făcut publice numele artiștilor care vor susține concerte în centrul Romanului, de Revelion. Tradiționalul spectacol va începe la ora 21, cu un recital al Paulei Seling. De la ora 21:40, pe scenă se vor afla membrii trupei Bere Gratis, iar de la ora 22:30 vor fi promovați artiști locali. De la ora 23 și până spre miezul nopții va avea loc un concert susținut de artista pop Adda, iar după focul de artificii este programat un concert de muzică populară al Adrianei Ochișanu.

Astăzi, Teatrul „Dan Alecsandrescu” va invită să vizionați povestea „Punguței cu doi bani”

Romașcanii sunt invitați din nou la teatru astăzi, de la ora 18, la Cercul Militar. Trupa de teatru „Dan Alecsandrescu” va aduce pe scenă de această dată personajele poveștii „Punguța cu doi bani”, personaje îndrăgite și de copii, și de cei mari. Din distribuție vor face parte Mariana Levărdă, Cristian Foghel, Gheorghiță Iancu, Sorin Cobuz și Radu Vatavu, care este și regizorul spectacolului. Ca de obicei, intrarea la spectacol este liberă.

Șase comune din zona Romanului primesc bani europeni pentru internet wireless gratuit

Comisia Europeană a anunțat rezultatele unui prim apel de proiecte grație căruia mai multe localități vor primi bonusuri valorice de câte 15.000 de euro pentru instalarea de puncte de acces public și gratuit la internet wireless. Din județul Neamț au fost selectate municipiul Piatra Neamț, orașul Roznov și 15 comune, dintre care șase sunt situate în zona Romanului. Este vorba despre comunele Secuieni, Pâncești, Botești, Tămășeni, Gherăești și Cordun. Echipamentele astfel achiziționate pot fi montate inclusiv în parcurile din aceste localități.

140 de locuri de muncă sunt disponibile pentru romașcani

140 de locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână pentru romașcani, prin intermediul Agenției Locale pentru Ocupare. 82 dintre aceste oferte de angajare sunt în industrie, în special pentru confecționeri și pentru muncitori necalificați. Alte 15 locuri de muncă sunt în construcții și în agricultură, inclusiv pentru coordonatori tehnici. 43 de locuri de muncă sunt în comerț și în servicii, inclusiv pentru animatori socio-culturali, educatori în unități destinate persoanelor cu handicap, ingineri și subingineri în domeniul petrolului și al gazelor, instalatori, mecanici auto, vânzători, sudori și tâmplari universali. Informații suplimentare despre ofertele de muncă și despre condițiile de angajare pot fi obținute la sediul Agenției pentru Ocupare, situat pe strada Olteniei.

Firmele de transport au fost verificate de Inspecția Muncii

Inspectorii de muncă nemțeni au verificat 88 de agenți economici care desfășoară activități de transport, inclusiv transport de călători. Verificările efectuate au condus la constatarea unei lungi serii de deficiențe. Angajatorii din domeniul transporturilor nu au putut prezenta evidențe referitoare la timpul de muncă a conducătorilor auto, nu respectă dispoziţiile legale referitoare la munca în zilele de sărbători legale, nu au putut dovedi acordarea unui spor la salariu pentru orele prestate în zilele de repaus săptămânal și nu respectă dispoziţiile legale referitoare la munca de noapte. Inspectorii de muncă au aplicat șase sancţiuni contravenţionale însumând 3.000 lei, iar doi angajatori au fost sancţionaţi contravenţional pentru neprezentarea documentelor solicitate de catre inspectorii de muncă.

Categorii:   Știri

Comments