Știrile zilei – 15 ianuarie • Roman FM - 106.6 MHz
Menu

Știrile zilei – 15 ianuarie

O romașcană a ajuns în arest după ce i-a propus unui bărbat să întrețină relații sexuale

Trei bărbați din Bacău și o femeie din Roman – au ajuns în arest după ce au tâlhărit un băcăoan în vârstă de 60 de ani. Mai întâi, romașcana în vârstă de 21 de ani l-a abordat pe bărbat și i-a propus să întrețină relații sexuale cu ea. Apoi, ceilalți trei bărbați l-au agresat pe localnic și i-au furat 1.000 de lei și telefonul mobil. Polițiștii au găsit ulterior asupra unuia dintre făptași telefonul mobil al păgubitului. Toți cei patru au fost prezentați instanței, care a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pentru a nu deveni victimă a unei tâlhării, evitaţi deplasările pe trasee aflate în zone mai puţin circulate, ocoliţi locurile neiluminate și schimbați-vă traseul prin zone aglomerate dacă simțiți că sunteți urmăriți.

Doi copii au rămas blocați în casă în timp ce mama lor a mers la cumpărături

Pompierii romașcani au intervenit pentru a deschide ușa unui apartament de pe aleea Tudor Vladimirescu, unde au rămas blocați într-o cameră doi copii, cu vârste de 3, respectiv 6 ani. Echipajul de pompieri a ajuns la concluzia că, în timp ce mama plecase la cumpărături, unul dintre copii a încuiat pe interior ușa camerei respective și nu a mai putut-o deschide. Cei mici nu au fost în pericol.

Un bărbat și-a etalat părțile intime pe pârtia Cozla

Un exhibiționist și-a făcut apariția pe pârtia Cozla, expunându-și părțile intime. Mai mulți schiori au anunțat salvamontiștii, dar între timp bărbatul s-a făcut nevăzut. În opinia administratorilor pârtiei, făptașul ar putea fi o persoană cu probleme psihice. Aceștia au anunțat că, în orice astfel de situații, se vor măsuri drastice din partea Poliției Locale, instituție care asigură ordinea și liniștea publică la ambele căi de acces ale pârtiei.

600 de romașcani au instalat aplicația de smartphone prin care pot trimite sesizări administrației locale

Aplicația pentru telefoane mobile, prin care pot fi semnalate probleme din municipiu, a înregistrat până acum 662 de descărcări. Prin intermediul acestei aplicații au fost transmise 197 de sesizări, cele mai multe pe tema străzilor și a trotuarelor, a parcărilor neregulamentare sau a iluminatului public. Cele mai multe discuții pe tema problemelor din oraș continuă să aibă loc pe Facebook, în special pe grupurile dedicate romașcanilor. Pe de altă parte, sesizările transmise prin intermediul aplicației cu denumirea „pentru Roman” primesc răspunsuri și rezolvări cu caracter oficial.

Categorii:   Știri

Comments